Universiteit Leiden

nl en
Heeft u de actueelste kennis en vaardigheden op uw vakgebied? Bezoek onze eerste Online Open Dag voor Professionals op 2 november

Studievoorlichting

Online Open Dag voor Professionals

Datum
woensdag 2 november 2022
Tijd
Bezoekadres
Online

Ontdek welke opleiding bij u past

Als professional wilt u bijblijven of nog liever vooroplopen als het gaat om de ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Zo blijft u groeien in uw loopbaan, kunt u beter een overstap maken naar een vakgebied of zelfs promoveren en werken tegelijkertijd.

De Universiteit Leiden biedt een breed en divers aanbod aan opleidingen voor professionals aan in zowel Leiden als in Den Haag. Van trainingen voor professionals van het bijspijkeren van een taal, een leergang om vakmatig bij te blijven voor bijvoorbeeld juristen tot een masteropleiding over cybersecurity. 

Laat u inspireren tijdens de Online Open Dag voor Professionals op woensdag 2 november van 15.00 - 18.30 uur. Docenten vertellen de highlights van het specifieke aanbod en beantwoorden graag uw vragen in rondes van 30 minuten.

Samen gaan we voor het ultieme resultaat. En uiteraard is al het onderwijs voor professionals afgestemd op het feit dat u ook werkzaam bent. 

Meld u aan voor een of meerdere sessies

Het onderwijsaanbod van de Faculteit Governance and Global Affairs in Den Haag sluit nauw aan op de thema’s die de stad kenmerken als Internationale Stad van vrede, veiligheid en recht en als centrum van het Nederlandse openbaar bestuur en international governance. Binnen de thema's van de faculteit word je onder goede begeleiding geholpen een volgende stap in jouw carrière te zetten.

Tijdens deze Open Dag bieden we de volgende sessies aan:

Binnen de faculteit verzorgt het Juridisch PAO Leiden jaarlijks circa 200 juridische cursussen die gericht zijn op advocatuur, notariaat, zittende en staande magistratuur, en bedrijfs- en overheidsjuristen. Jaarlijks verwelkomen wij ruim 2.500 cursisten. Deze cursussen worden gedoceerd door een mix van topwetenschappers die aangesloten zijn bij onze Leidse rechtenfaculteit en gerenommeerde specialisten uit de praktijk. 

Praktijkjuristen kunnen niet meer zonder na- en bijscholing, het is "lifelong learning". Postacademisch onderwijs aan de Leidse Rechtenfaculteit biedt u als juridische professional de mogelijkheid te kiezen uit een ruim scala aan kwalitatief hoogwaardige cursussen. 

Naast de rechtsgebieden die aan bod komen tijdens de Online Open Dag, kunt u ons volledig aanbod hier bekijken

Het Dual PhD Centre faciliteert duaal promotieonderzoek bij de Universiteit Leiden: Het duaal promotieprogramma van het Dual PhD Centre biedt professionals de kans een deel van hun werktijd te besteden aan het doen van promotieonderzoek. Daarbij staat een thema uit de beroepspraktijk centraal. Tijdens het promotieonderzoek wordt de kandidaat intensief begeleid om uiteindelijk effectief en succesvol te promoveren. Op de Online Open Dag kunt u sessies volgen over:

Het Academisch Talencentrum organiseert taalcursussen voor bedrijven, overheidsinstellingen, particulieren, studenten en medewerkers van de Universtiteit Leiden. U kunt zich aanmelden voor een groepscursus met open inschrijving of een Taaltraining op Maat laten samenstellen. Op de Online Open Dag kunt u sessies volgen over:

  • 15.45-16.15 uur & 17.15-17.45 uur: Cursussen Vreemde Talen: Een nieuwe taal leren opent deuren! Bij het Academisch Talencentrum van de Universiteit Leiden bieden we het hele jaar door een breed aanbod van vreemde talen aan hoger opgeleiden.
  • 16.30-17.00 uur & 18.00-18.30 uur: Maatwerktrainingen Talencentrum: Heeft uw organisatie een verzoek op het gebied van taal, communicatie en/of acculturatie? Wij leveren een passende training, gegeven door ervaren docenten.
Presentatieschema
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.