Universiteit Leiden

nl en

Serie

H2020 Academy

Uw onderzoek gefinancierd krijgen kan een strijd zijn en het schrijven van aanvragen kost veel tijd en moeite. Het Grant Development-team van Luris is zich hiervan bewust: zij spenderen daarom 100% van hun tijd om de onderzoekers van de Universiteit Leiden hierbij te helpen.

Het Luris Grant Development-team heeft voor alle onderzoekers 'H2020 Academy' opgezet. Dit is een reeks van informatiebijeenkomsten en evenementen over Horizon 2020, het EU-kaderprogramma voor onderzoek en innovatie, het grootste financieringsprogramma in Europa met een budget van 70 miljard euro. Meld u aan voor de webinars en informatiebijeenkomsten van de H2020 Academy en profiteer van de ervaring van het team en van andere experts binnen de universiteit (succesvolle kandidaten en beoordelaars) voor de voorbereiding van uw aanvraag of voor andere onderzoeksondersteunende activiteiten.

Over Luris

Luris, is het knowledg exchange office van de Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum. Meer informatie over Luris is te vinden op de website van de universiteit.

Luris organiseert regelmatig evenementen en workshops over onderzoeksfinanciering, samenwerking met (commerciële) partners, valorisatie en impact. Kijk regelmatig op de Luris website om op de hoogte te blijven.

Programma

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.