Universiteit Leiden

nl en

Promovendi

Wilt u - als promovendus - vragen bespreken met iemand anders dan uw promotor of begeleider? Of loopt u tijdens uw promotie tegen psychische klachten of andere problemen aan? Dan kunt u terecht bij de bedrijfsarts, psycholoog of een vertrouwenspersoon.

Bedrijfsarts en psycholoog

Voor klachten van medische of psychische aard kunt u terecht bij één van de bedrijfsartsen. Ook als contractpromovendus bent u van harte welkom. Via een bedrijfsarts kunt u ook bij een psycholoog terecht.  

Vertrouwenspersoon

Ervaart u andere problemen tijdens uw promotie en komt u er zelf niet uit? Dan kunt u terecht bij de vertrouwenspersoon voor promovendi van uw Graduate School. U kunt er ook voor kiezen om naar een vertrouwenspersonen van een andere Graduate School dan de uwe te gaan. Hieronder vindt u een overzicht van de vertrouwenspersoon per Graduate School:

Graduate School Vertrouwenspersoon promovendi
Archeologie Prof. dr. David Fontijn
Geesteswetenschappen Dr. Rosalien van der Poel*+
Geneeskunde Prof. dr. Frits Koning
Governance and Global Affairs Dr. Henk Tromp
Rechtsgeleerdheid Prof. mr. Rikki Holtmaat 
Sociale Wetenschappen Dr. Henk Tromp
Wiskunde en Natuurwetenschappen Prof. dr. Jan Boersema

* Promovendi van de Academy of Creative and Performing Arts (ACPA) kunnen bij de vertrouwenspersonen van Rechten en Sociale Wetenschappen terecht. 

+ Leidse promovendi van het Koninklijk Instituut van Taal-, Land- en Volkenkunde (KITLV) kunnen bij de vertrouwenspersoon van Geesteswetenschappen terecht.

Wanneer je tegen een probleem aanloopt, en dit in vertrouwen wilt bespreken, neem dan contact op met de FSW vertrouwenspersoon voor promovendi dr. Henk Tromp.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.