Universiteit Leiden

nl en

Promovendi

Wilt u - als promovendus - vragen bespreken met iemand anders dan uw promotor of begeleider? Of loopt u tijdens uw promotie tegen psychische klachten of andere problemen aan? Dan kunt u terecht bij de bedrijfsarts, psycholoog of een vertrouwenspersoon.

Bedrijfsarts en psycholoog

Voor klachten van medische of psychische aard kunt u terecht bij één van de bedrijfsartsen. Ook als contractpromovendus bent u van harte welkom. Via een bedrijfsarts kunt u ook bij een psycholoog terecht.  

Vertrouwenspersoon

Ervaart u andere problemen tijdens uw promotie en komt u er zelf niet uit? Dan kunt u terecht bij de vertrouwenspersoon voor promovendi van uw Graduate School. U kunt er ook voor kiezen om naar een vertrouwenspersonen van een andere Graduate School dan de uwe te gaan. Hieronder vindt u een overzicht van de vertrouwenspersoon per Graduate School:

Graduate School Vertrouwenspersoon promovendi
Archeologie Prof. dr. David Fontijn
Geesteswetenschappen Dr. Rosalien van der Poel*+
Geneeskunde Prof. dr. Frits Koning
Governance and Global Affairs Dr. Henk Tromp
Rechtsgeleerdheid Prof. mr. Rikki Holtmaat 
Sociale Wetenschappen Dr. Henk Tromp
Wiskunde en Natuurwetenschappen Prof. dr. Jan Boersema

* Promovendi van de Academy of Creative and Performing Arts (ACPA) kunnen bij de vertrouwenspersonen van Rechten en Sociale Wetenschappen terecht. 

+ Leidse promovendi van het Koninklijk Instituut van Taal-, Land- en Volkenkunde (KITLV) kunnen bij de vertrouwenspersoon van Geesteswetenschappen terecht.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.