Universiteit Leiden

De allerbeste wensen voor 2022!

Naast de kaart die je op je thuisadres ontving, zullen we ook namens het Faculteitsbestuur een speciaal symbolisch cadeau op je werkplek afleveren. Als vanwege omstandigeheden jouw cadeau niet op je werkplek kon worden geleverd, lees je hieronder waar je het op kunt halen!

Read this page in English

Een boodschap van het Faculteitsbestuur

Het jaar 2021 werd opnieuw overschaduwd door COVID-19. Dat vergde wederom veel van onze medewerkers en onze studenten. Op het werk en thuis was het een kwestie van telkens weer aanpassen en afwisselend teleurstellend of juist hoopgevend nieuws. Het was een jaar waarin ‘negatief’ vooral een positieve betekenis had. Dankzij de inspanningen van iedereen hebben de studenten naar omstandigheden gelukkig toch goed onderwijs kunnen volgen en kon veel van het onderzoek doorgaan. Helaas gold dit niet voor alles of iedereen: voor velen was dit een moeilijk jaar. 

Ongetwijfeld zal 2022 een wenkend perspectief bieden, zelfs al komt er nog een periode met ‘twee stappen vooruit en één achteruit.’ Voor de universiteit is het cruciaal dat het onderwijs in fysieke vorm doorgang vindt. Voor de faculteit staan er in 2022 ook belangrijke thema’s op de agenda: het Facultair Strategisch plan, de plannen voor de nieuwe Humanities Campus, implementatie van de programmanormen, nieuwe onderwijsinitiatieven en nieuwe onderzoeksprojecten. 

Onze faculteit vormt, met haar vestigingen in Den Haag, Leiden en Rabat, een levendige, gedreven en diverse gemeenschap. Daar mogen we trots op zijn. Het motto ‘bij ons leer je de wereld kennen’ kunnen we gezamenlijk nog steeds waarmaken. Dat is te danken aan ieders inzet. 

Wij wensen iedereen fijne dagen en een goed en gezond 2022! 

Het Faculteitsbestuur, 

Mark Rutgers (decaan), Mirjam de Baar (vice-decaan MA and ResMA), Jeroen Touwen (vice-decaan BA), Suzy Sirks-Bong (portefeuillehouder bedrijfsvoering), Ebrar Kaya (assessor) 

Wanneer krijg ik mijn cadeau?

Alle medewerkers die de kaart per post hebben ontvangen (op het thuisadres) kunnen hun cadeau ophalen van hun werkplek in Leiden of Den Haag. Het UFB en Communicatie & Marketing zullen het vrijdag 10 december of maandag 13 december op je werkplek afleveren. Vergeet niet de naamsticker op het cadeau te controleren.

Ik heb geen (vaste) werkplek op de universiteit.

Medewerkers zonder (vaste) werkplek kunnen hun cadeau ophalen bij het secretariaat van hun instituut of afdeling. Dit geldt ook voor medewerkers die vanuit het buitenland werken of wiens cadeau niet op hun werkplek kon worden geleverd.

Ik kan niet naar mijn werkplek komen, tot wanneer kan ik mijn cadeau ophalen?

Alle instituten en afdelingen hebben een lijst ontvangen met de namen van de medewerkers wiens cadeau niet kon worden afgeleverd. Je kan jouw cadeau ophalen tot eind januari. Lukt dit niet? Dan kun je het op een later moment ophalen bij C&M (communicatie@hum.leidenuniv.nl).

Afhaalpunten per organisatieonderdeel

 • Academy of Creative and Performing Arts

  Rosalien van der Poel

 • Centre for the Arts in Society

  Secretariaat / Elise Alberts (Arsenaal, kamer B1.32)

 • Centre for Linguistics

  LUCL secretariaat (Reuvensplaats 3-4, eerste verdieping)

 • Institute for Area Studies / Centre for the Study of Religion

  Secretariaat / Koen Berghuijs (Vrieshof 3, kamer 0.10)

 • Instituut voor Geschiedenis

  Secretariaat / Pam de Groot (Huizinga, kamer 0.03)

 • Instituut voor Wijsbegeerte

  Secretariaat / Karineke Sombroek (P.J. Veth, kamer 2.16)

 • Faculteitsbureau

  Neem contact op met je afdelingshoofd.

 • Den Haag

  Khalid Slimani (Schouwburgstraat, kamer B2.03)

 • Student-assistenten

  Suzé Klok (communicatie@hum.leidenuniv.nl)

 • Overige vragen

  communicatie@hum.leidenuniv.nl

We hopen dat je van je cadeau kan genieten! Heb je je cadeau gevonden? Deel het met ons op social media met #fgwdecember of via communicatie@hum.leidenuniv.nl. 

Helaas was het niet mogelijk om ieders profielfoto te gebruiken; de foto's zouden te klein worden. Het cadeau bevat een willekeurige selectie van 500 profielfoto's uit begin 2021. 

Bij ons leer je de wereld kennen

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.