Universiteit Leiden

nl en

Beeldbank

De universitaire beeldbank bevat beeldmateriaal van de universiteit voor drukwerk en websites. Het doel van de beeldbank is om via één centrale bron al het beeldmateriaal van de universiteit te ontsluiten.

Universitaire beeldbank

Om de beeldbank te kunnen gebruiken heeft u een account nodig. U kunt een account aanvragen via de contactpersoon van uw faculteit of eenheid.

Log in

Het gebruik van de universitaire beeldbank voorkomt dubbel werk bij verschillende organisatieonderdelen én de kwaliteit van het materiaal is gegarandeerd. 

Account aanvragen

Met de beeldbank kunnen alle communicatiemedewerkers, webredacteuren en andere gebruikers binnen de universiteit makkelijk goed beeldmateriaal vinden. Om de beeldbank te kunnen gebruiken heeft u een account nodig. Heeft u nog geen account? Neem dan contact op met de contactpersoon van uw faculteit of eenheid.

Handleiding

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de beeldbank? Download de handleiding >>

Gebruik de juiste browser

Let op: u kunt de beeldbank alleen gebruiken met de browsers Chrome of Firefox. De beeldbank werkt niet in Internet Explorer. Meer weten over het installeren van andere internetbrowsers? Ga naar ICT > Software installeren of aanvragen >>

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie