Universiteit Leiden

nl en

Diversiteit

'Brown Eyes Blue Eyes' voor docenten en begeleiders

Alle deelnemers aan het traject scholing D&I hebben bij voorkeur deel genomen aan de training Brown Eyes Blue Eyes voorafgaand aan de start van het traject. Aantal deelnemers aan de training is maximaal 27. Uiteraard kunnen ook personen deel nemen die zelf niet aan de overige onderdelen van de opleiding deel willen nemen.

Doelgroep
Docent
Leidinggevende
Ondersteunend personeel
Onderzoeker
Docent
Seyda Buurman-Kutsal
Werkvorm
Training

Voor wie is de training bedoeld?

De training is bedoeld voor alle afdelingen, commissies en teams binnen de universiteit. 

N.B. Het trainingsaanbod richt zich op eenheden en niet individuele inschrijving om omgangsvormen, dialoog en een goed gesprek binnen teams, eenheden of collega’s met vergelijkbare functies te bevorderen. 

Werkbelasting en aantal deelnemers

Twee dagdelen cursus met als inhoud:

  • 1 dagdeel oefening Brown Eyes Blue Eyes
  • 1 dagdeel nabespreking oefening
  • Na 4-6 weken 2,5 uur nabespreking en oogst
  • 1 uur intake
  • 1 uur evaluatie

Overige informatie

Deze training maakt onderdeel uit van een traject van 3 trainingen voor docenten en begeleiders, maar kan ook als op los onderdeel gevolgd worden. Deelnemers hebben bij voorkeur voorafgaand deelgenomen aan de training Brown Eyes Blues Eyes. 

Geïnteresseerde leidinggevenden, afdelingshoofden, voorzitters en directeuren kunnen contact opnemen met diversitytraining@bb.leidenuniv.nl om de mogelijkheden te verkennen. Informatie is binnenkort ook te vinden op de Expertisebureau D&I pagina.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.