Universiteit Leiden

nl en

Diversiteit

Workshop Culture Clash

Omgaan met mensen die op wat voor manier dan ook anders zijn, denken of doen dan jij kan soms lastig zijn in je werk of in de samenwerking met collega's, helemaal als de diversiteit binnen de universiteit en studentenpopulatie groeit. In deze workshop krijg je meer inzicht en begrip voor de ander en je voelt jezelf ook beter begrepen.

Doelgroep
Docent
Leidinggevende
Ondersteunend personeel
Onderzoeker
Docent
Ruth Nahumury
Werkvorm
Workshop

Methode

Door middel van spel ervaar je hoe verschillen duidelijk worden binnen groepen en teams. Daarna ga je in dialoog met elkaar en leer je in hoe je op een effectieve manier kunt omgaan met onderlinge verschillen. 

Deze workshop is op dit moment alleen offline beschikbaar – online mogelijkheden zijn wel bespreekbaar. 

Werkbelasting en aantal deelnemers

Duur: 1 dagdeel. Data worden in afstemming met de deelnemers vastgelegd. In deze training is er ruimte voor maximaal 35 personen. 

Het trainingsaanbod van het Diversity Office richt zich op het bevorderen van omgangsvormen, dialoog en een goed gesprek binnen teams, eenheden of collega’s met vergelijkbare functies. Geïnteresseerde leidinggevenden, voorzitters en directeuren kunnen contact opnemen met diversitytraining@bb.leidenuniv.nl om de mogelijkheden te verkennen. Kosten zijn op aanvraag. Trainingen worden op data gepland die voor de eenheid het beste uitkomen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.