Universiteit Leiden

nl en

Let's Connect webinar: Wat weerhoudt je van feedback geven?

Docent
Martine van den Hoed  (Trainer)
Werkvorm
Training

Binnen de universiteit willen we graag samen werken aan en samenwerken in een veilige, inclusieve en prettige werkomgeving, waarin we nieuwsgierig zijn naar elkaar, naar elkaar luisteren en actief samenwerken. Feedback geven en ontvangen is daarin een belangrijk instrument om te reflecteren op je werk, je communicatie en op je aanpak. Toch maken we over het algemeen nog te weinig gebruik van de kracht van feedback geven. En dat is zonde, want daarmee laat je groeipotentieel liggen van jezelf en je collega’s. 

Hoewel de meeste mensen heel goed de feedbackregels kennen, betekent dat nog niet dat er ook daadwerkelijk feedback geven wordt. Daar is wat meer voor nodig en daar gaan we in dit webinar mee aan de slag. 

In deze online workshop staan we stil bij jouw persoonlijke motivatie om feedback te geven. Vergroten we het inzicht in de situaties waarin jij makkelijk feedback geeft en situaties waarin je dat niet doet. Ook krijg je meer zicht op jouw persoonlijke redenen die jou ervan kunnen weerhouden om feedback te geven. En we staan stil bij wat het je kan opleveren om het wel te doen. 

Tot slot geven we wat praktische tips hoe je in de toekomst ook écht makkelijker feedback kunt geven. 

De online training wordt gegeven door Martine van den Hoed, trainer van The Up Movement.

Dit webinar is onderdeel van de Let's Connect toolkit. De toolkit biedt medewerkers interessante artikelen, trainingen en gesprekstools om vaardigheden te ontwikkelen om open met elkaar in gesprek te gaan. Zodat we samen kunnen werken aan een veilige, inclusieve en prettige werkomgeving waarin we nieuwsgierig zijn naar elkaar, naar elkaar luisteren en actief samenwerken. Erg belangrijk, want het is een van de ambities uit ons strategisch plan: Universiteit Leiden wil blijven bouwen aan een gezonde, betrokken en lerende gemeenschap. Waar we in open gesprekken en met respect voor elkaar actief samenwerken en bijdragen aan het waarmaken van onze ambities. Wil je meer handvatten en inspiratie voor een open gesprek? Kijk dan op de Toolkit Let’s Connect. Je vindt de toolkit op letsconnect.universiteitleiden.nl. Inloggen doe je met je ULCN-account.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.