Universiteit Leiden

nl en

Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie

R&O-gesprek voor medewerkers

Wat kunt u verwachten van het Resultaat- en Ontwikkelingsgesprek (R&O-gesprek)? Hoe bereidt u als medewerker zich zo goed mogelijk op dit gesprek voor? Hoe zorgt u ervoor dat wat u te zeggen heeft ook echt wordt gehoord door uw leidinggevende? Dat leert u in deze workshop over het R&O-gesprek.

Doelgroep
Docent
Ondersteunend personeel
Onderzoeker
Postdoc-onderzoeker
Docent
De Baak

Deze training kunt u in Nederlands of in het Engels volgen.

Doelgroep

Medewerkers van de Universiteit Leiden. De training is niet beschikbaar voor LUMC-medewerkers, gastmedewerkers en andere geinteresseerden.

Onderwerpen

  • Wat kunt u verwachten van een R&O-gesprek?
  • Een goede voorbereiding op het gesprek.
  • Hoe zorgt u ervoor dat wat u wilt zeggen ook gehoord wordt?
  • Het komt u tot duidelijke afspraken met uw leidinggevende?
  • Inzicht in hoe uw leidinggevende tot uw beoordelingsscore komt.

Na afloop van de training

Kunt u zich optimaal voorbereiden op het R&O-gesprek. U weet uw ideeën en standpunten duidelijk te maken aan uw leidinggevende. U komt tot heldere afspraken en begrijpt precies hoe uw beoordelingsscore in elkaar steekt. U kunt verantwoordelijkheid nemen in uw eigen ontwikkeling en werkzaamheden en bent zich bewust van uw eigen rol en bijdrage in de organisatie. Kortom: u haalt meer uit uw R&O-gesprek.

Aanpak

De training bestaat uit een workshop met een combinatie van korte inleidingen, praktische tips en oefeningen. Deze ééndaagse training bestaat uit twee delen: in de ochtend worden korte theoretische inleidingen afgewisseld met praktische oefeningen. In de middag worden R&O-gesprekken geoefend met behulp van een acteur. Voorafgaand aan de training worden enkele voorbereidende opdrachten verstrekt.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.