Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Dans

Show Jazz Advanced

Maandag van 18:00-19:00 uur

Docent
Willemieke Verweij

Voor wie
Voor advanced dansers.

Inhoud
Bij Show Jazz Advanced richten we ons vooral bezig op optreden. We gaan uit van verschillende jazzstijlen binnen de dans. Tijdens de cursus bouwen dansers een sterke techniek op waarbij kracht, souplesse en muzikaliteit centraal staan.
De les begint met een warming-up, gevolgd door technische jazz en krachtoefeningen. Daarna gaan we in op de verschillende dansstijlen en werken we aan een zinderende choreografie!

Docent
Willemieke Verweij ontwikkelde zich als allround danseres, in stijlen als hedendaags, jazz, dancehall en ballet.
Haar passie voor dans, beweging en lesgeven heeft ertoe geleid dat ze haar dansstudie aan de Royal Academy of Dance in Londen heeft afgerond, waaronder een master in Dance. Ze is ook een gepassioneerd en gediplomeerd pilates-, barre- en yogadocent en houdt ervan om haar danslessen op te fleuren met kleine fragmenten van andere bewegingsvormen. Met meer dan 15 jaar leservaring is haar belangrijkste lesfocus het intrinsiek voelen van de beweging, waardoor de beweging van binnen naar buiten kan komen door principes van belichaming. Zij is de trotse eigenaresse van Tribes Dance & Yoga. Door middel van lesgeven hoopt ze zowel als groep (tribe) als individueel te inspireren, te versterken en mogelijkheden te creëren voor groei.

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.