Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Toneel en presentatie | Beeldende kunst | Schrijven | Body & Mind | Muziek

Creativiteit voor beginners

Dinsdag van 17:00-18:45 uur

Docent
Ayana Jung

Voor wie
Deze cursus is voor iedereen vanaf 17 jaar die in (opnieuw) contact wil komen met eigen creativiteit. Geen enkele ervaring vereist! (ook voor Engelssprekenden)

Inhoud
Het doel van deze cursus is om op een laagdrempelige manier in contact te komen met je eigen creativiteit. Wil jij ook meer vertrouwen in je eigen kunnen, uit je dagelijkse sleur komen en een nieuwe uitdaging aangaan? 
Iedere week staat een andere creatieve uitingsvorm centraal. Veel mensen zijn over de jaren hun creativiteit een beetje uit het oog verloren: misschien was het een docent op school die je tekening een onvoldoende gaf, of je omgeving die jouw muziek niet kon waarderen... Misschien ben je zelfs gaan geloven dat je helemaal niet creatief bent! Niets is minder waar. Als jij weer creativiteit in je leven wil brengen is dit de plek voor jou. Het doel van de cursus is niet om “iets goeds” te produceren, maar juist om weer te verbinden met jouw creatieve inspiratie, hoe die zich ook uit. Ik geef geen cijfers of beoordelingen, enkel begeleiding op maat voor jouw creatieve proces!
Overzicht van de weekthema’s
1.    Introductie in creativiteit, bewustwording van (interne) obstakels, instap oefeningen op basis van improvisatietheater (studio 2.33)
2.    Beweging en impuls (studio 2.33)
3.    Beeldend: tekenen (atelier 1.44)
4.    Beeldend: collage en verhaalvorming (atelier 1.44)
5.    Muziek en ritme (muziekstudio 2.34)
6.    Tekst: vrij schrijven en poëzie (zaal Lipsius)
7.    Improvisatietheater: reactie en samenwerking (muziekstudio 2.33)
8.    Eindproject: creatief leven (muziekstudio 2.34)

Max. deelnemers: 8

Docent
Ayana Jung is creatief trainer en creativiteitscoach. Ze heeft een MSc. in Talent Ontwikkeling en Creativiteit en begeleidt mensen in het hervinden van de connectie met hun eigen creativiteit. Haar bedrijf Brave Space Training en Coaching biedt verschillende workshops met elementen van onder andere improvisatietheater, mindfulness, beweging en vrij schrijven. Meer info op www.bravespace.nl 

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 -  5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.