Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Toneel en presentatie

Spelen met je duivels: een presentatiecursus

Woensdag van 18:00-20:00 uur (start 3 april - een week later dan aanvankelijk gepland)

Docent
Scott Blick

Voor wie
Voor iedereen die op een relaxte manier makkelijker wil leren spreken in het openbaar. Tijdens deze cursus krijg je concrete tips om met het duiveltje op je schouder om te gaan.
Engelssprekenden ook welkom.

Inhoud
Vervult het idee om voor een groep onbekende mensen of vrienden te praten je met angst? Maak je je zorgen dat je vergeet wat je wilt zeggen, of dat je niet weet hoe je met je zenuwen om moet gaan? Dan is deze cursus precies wat je nodig hebt!

Je wordt gevraagd om kort je uitdagingen en angsten te delen met betrekking tot het spreken voor anderen.
Vervolgens zullen we ons in de cursus bezig houden met het op een fysieke, creatieve en leuke manier aanpakken van de problemen met behulp van methoden uit de beeldende en podiumkunsten.

Wat leer je in deze cursus?
• Je krijgt een duidelijker beeld van waar je op dit moment bent en waar je wilt zijn.
• Je krijgt een beter begrip van je eigen verwachtingen.
• Je ontvangt simpele en concrete tips die je kunt gebruiken om van je chaotische duiveltjes gewillige speelkameraadjes te maken.

Houd er rekening mee dat je tijdens deze cursus ook huiswerkopdrachten krijgt. Deze worden door de docent van feedback voorzien.

Docent
Scott Blick werkte als professioneel acteur/danser bij o.a. The Australian Opera Dancers en One Extra Co: Dance and Theatre. In 1995 studeerde hij af aan het Conservatorium in Den Haag als counter tenor en werkt als zanger, acteur, regisseur en choreograaf bij opera- en muziektheaterproducties. Sinds 2002 geeft hij workshops en trainingen aan mensen uit het bedrijfsleven, onderwijs en studenten en helpt ze hun verbale en non-verbale communicatie en presentatievaardigheden te ontwikkelen. Meer weten: linkedin.com/in/scottblick 

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.