Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Toneel en presentatie

Theatersport vervolg

Dinsdag van 19:30-21:00 uur

Docent
Jolanda Rodewijk

Voor wie
De Theatersport-vervolgcursus is voor mensen die al eerder een theatersportcursus hebben gevolgd.

Inhoud
Theatersport is een populaire vorm van improvisatietheater waarbij twee teams elkaar uitdagen tot het spelen van ter plekke geïmproviseerde scènes. Het publiek speelt een belangrijke rol door input te leveren voor deze scènes.

De cursus theatersport voor gevorderden gaat verder waar de beginnerscursus theatersport is geëindigd. Meer verdieping in thema's die in de beginnerscursus kort aan de orde zijn geweest, bijvoorbeeld het spelen met emoties en het maken van verhalende scènes. En je leert allerlei nieuwe games. Doel is om je improvisatietechnieken te verbeteren en meer handigheid te krijgen in het improviseren. En spelplezier is natuurlijk ook weer erg belangrijk! 

Docent
Jolanda Rodewijk is sinds 2000 actief in het beoefenen van theatersport. Naast het zelf spelen geeft ze veel workshops aan uiteenlopende groepen.Ze volgde trainingen en masterclasses op het gebied van improvisatie en kleinkunst & cabaret(improvisatie). www.jolandarodewijk.nl

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 -  5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.