Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Dans

Afromix special: Shake it loose!

Beginners/intermediate (1): zondag 15 januari 2023 van 12:30-14:15 u Intermediate/gevorderd (2): zondag 15 januari 2023 van 14:30-16:30 u

Docent
Avalon Brown

Voor wie
Twee niveaus. Beginners/intermediate en intermediate/gevorderd. Afromix is energiek en pittig. Centraal staan power, groot bewegen en uit je comfortzone stappen.

Inhoud
AfroMix is een intensieve en energieke dansstijl waarbij je de grenzen opzoekt in je bewegingen, uit je comfortzone en jezelf laten gaan in de dans.

Avalon Brown laat zich graag inspireren door de traditionele dans van verschillende culturen en dit keer heeft ze de inspiratie gevonden in de Tahitiaanse Ori dans waarbij de heupen en billen goed losgeschud zullen worden!

Docent 
Avalon Brown danst al van kinds af aan. Haar lessen zijn pittig met veel Afrikaanse invloeden en een mix van verschillende dansstijlen. 'Afrikaanse dans voelt voor mij puur en het ligt het dichtst bij mezelf: energiek en rauw.  Ik heb hier geleerd om alles los te laten, wat een heerlijk gevoel geeft me dat!'. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen die deze energieke en uitdagende dansstijl willen ervaren!

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.