Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Muziek

The Power of Many Voices: Group Singing Essentials

Donderdag van 17:00-18:00 uur

Docent
Aleksandra Popovska

Voor wie
Hou je van zingen? Vind je het leuk om samen met anderen te zingen? Dan is deze cursus wat voor jou!

Inhoud
De Group Singing Essentials-cursus is zowel geschikt voor beginners als voor mensen met enige zangachtergrond, of dit nu op school was of persoonlijk.
Het repertoire omvat liedjes en stukken uit klassiek en jazz, tot populaire en rockgenres, gekozen op basis van de ervaring van de groep en voorkeuren.
In elke les zullen we hulpmiddelen en technieken gebruiken die de stemontwikkeling bevorderen. Standaard vocale training inclusief adembeheersing en vocale coaching om de stem, dynamiek en bereik te versterken, zullen worden aangepakt door middel van praktische inzichten en praktische oefeningen!
Aan het einde van deze cursus heb je meer vertrouwen in je zangvaardigheid, begrijp je verschillende liedstijlen en krijg je een diepere kennis van de zangpraktijk. Sluit je bij ons aan om je muzikale vaardigheden te verbeteren en ervaar het pure plezier van samen harmoniseren!

Docent
De carrière van Aleksandra Popovska omvat twee decennia en verschillende landen; ze is internationaal bekend als zangeres, zangleraar, componist en koorleider van de gemeenschap. Haar werk heeft haar naar meer dan vijftien landen gebracht, waar ze samenwerkte en vele studenten en kunstenaars inspireerde. Ze is opgeleid in verschillende muziekdisciplines (zang, een compositie voor media, muziekeducatie en muziekproductie) in Nederland, Engeland en Macedonië. Ze had meer dan honderd optredens op verschillende podia over de hele wereld (om er maar een paar te noemen: Rotterdam Opera Festival, Neuköllner Oper-Berlin, Macedonische Nationale Opera & Ballet, enz.). Aleksandra nam deel aan opnames van meer dan vijftien cd's in verschillende muziekgenres. Aleksandra is lid van de Nederlandse Vereniging van Vocale Pedagogen en de Nederlandse Vereniging van  Componisten .

Lukt het niet om online-in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.