Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Muziek

Feeling-good Choir (pop/jazz/rock/r&b)

Donderdag van 17:00-18:15 uur (start 2 weken later dan aanvankelijk gepland)

Docent
Aleksandra Popovska

Voor wie
Hou je van zingen? Vind je het leuk om samen met anderen te zingen? Hier is een kans voor jou oom mee te doen met het Feeling Good-koor voor een cursus van 8 weken.
De cursus is voor mensen met een beetje zangervaring die bereid zijn om tussen de lessen door thuis te oefenen.

Inhoud
Samen zingen kan ons hart beroeren en ons verbinden, Zingen met anderen kan ons leven betekenis geven, onze kijk op de wereld om ons heen vormen en ons leven verrijken.

In deze cursus leer je over vocale productie en kooruitvoeringstechnieken, verbeter je je luistervaardigheid, ontdek je elementen en kenmerken van verschillende muziekstijlen, leer je over groepsimprovisatie en zing je acapella en in 3-4-stemmige harmonieën.
Elke les biedt je professionele stemtraining om je te voorzien van tools en technieken om je te helpen het materiaal te zingen en je vocale ontwikkeling te bevorderen. Standaard vocale training inclusief adembeheersing, en vocale coaching ter versterking van de stem, dynamiek en bereik komen aan bod.
Het repertoire bestaat o.a. uit pop/jazz/rock/ r & b etc.

Docent
De carrière van Aleksandra Popovska omvat twee decennia en verschillende landen; ze is internationaal bekend als zangeres, zangleraar, componist en koorleider van de gemeenschap. Haar werk heeft haar naar meer dan vijftien landen gebracht, waar ze samenwerkte en vele studenten en kunstenaars inspireerde. Ze is opgeleid in verschillende muziekdisciplines (zang, een compositie voor media, muziekeducatie en muziekproductie) in Nederland, Engeland en Macedonië. Ze had meer dan honderd optredens op verschillende podia over de hele wereld (om er maar een paar te noemen: Rotterdam Opera Festival, Neuköllner Oper-Berlin, Macedonische Nationale Opera & Ballet, enz.). Aleksandra nam deel aan opnames van meer dan vijftien cd's in verschillende muziekgenres. Aleksandra is lid van de Nederlandse Vereniging van Vocale Pedagogen en de Nederlandse Vereniging van  Componisten .

Lukt het niet om online-in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.