Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Muziek

Summer tunes sing-along course

Donderdag van 16:00-17:00 uur

Docent
Aleksandra Popovska

Voor wie
Alle niveaus welkom

Inhoud
Doe mee aan een zes weken durende reis door de geluiden van de zomer in onze Summer Tunes Sing-Along Course! Van strandvuurliederen tot luchtige eilandritmes, elke week brengt een nieuwe golf van muzikaal avontuur. We zullen samen een zomerse soundtrack creëren, met een dynamische en boeiende ervaring voor iedereen.


Docent
De carrière van Aleksandra Popovska omvat twee decennia en verschillende landen; ze is internationaal bekend als zangeres, zangleraar, componist en koorleider van de gemeenschap. Haar werk heeft haar naar meer dan vijftien landen gebracht, waar ze samenwerkte en vele studenten en kunstenaars inspireerde. Ze is opgeleid in verschillende muziekdisciplines (zang, een compositie voor media, muziekeducatie en muziekproductie) in Nederland, Engeland en Macedonië. Ze had meer dan honderd optredens op verschillende podia over de hele wereld (om er maar een paar te noemen: Rotterdam Opera Festival, Neuköllner Oper-Berlin, Macedonische Nationale Opera & Ballet, enz.). Aleksandra nam deel aan opnames van meer dan vijftien cd's in verschillende muziekgenres. Aleksandra is lid van de Nederlandse Vereniging van Vocale Pedagogen en de Nederlandse Vereniging van  Componisten .

Lukt het niet om online-in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.