Universiteit Leiden

nl en

Communicatie | Persoonlijke ontwikkeling

De kracht van expressie

• Nieuwsgierig naar de relatie tussen lichaam en stem en hun potentieel als communicatiemiddel? • Uw persoonlijke boodschap duidelijk over brengen en uw eigen authenticiteit niet verliezen? • Geen trucjes, maar werken vanuit intuïtie en creativiteit?

Doelgroep
Docent
Promovendus
Docent
Scott Blick
Werkvorm
Workshop

Dan is deze workshopserie, gegeven door Scott Blick, daarvoor de uitgelezen gelegenheid!

Praktische details

Deze (inter)actieve workshop serie bestaat uit 3 sessies van 2 uur, met steeds 2 weken interval, zodat u het geleerde kunt oefenen. U kunt zich inschrijven voor de 1e workshop óf voor de hele serie.

Schrijf u snel in, want: VOL = VOL!

Wie is Scott Blick

Scott is geboren in Australië en woont en werkt al 30 jaar in Nederland. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring als professioneel danser, acteur, zanger, regisseur en choreograaf in opera, theater en musicalproducties. Zijn theaterachtergrond gebruikt hij om op een speelse en persoonlijke manier mensen te helpen hun communicatie en presentatievaardigheden te ontwikkelen.

Doelgroep

De workshops zijn uitermate geschikt voor docenten en phd’s die onderwijs geven.

Vragen?

Heeft u vragen over de inhoud van de workshops, mail naar Mara Steffen

 

Wat collega's zeggen over Scott’s workshops

Marike Knoef (Hoogleraar Empirische Micro-Economie):
'Scott maakt je bewust van je stemgebruik. Oefenen, verbeteren en oefenen. Scott observeert, hij leert je scherper kijken en luisteren naar jezelf en anderen. Hij geeft duidelijke feedback die je gelijk toe kan passen in de praktijk.'

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie