Universiteit Leiden

nl en

Inkopen, aanbesteden en bestellen

Wilt u iets inkopen of bestellen namens de universiteit? Houd rekening met de verschillende inkoopprocedures. Bijvoorbeeld het bestellen bij vaste leveranciers. Heeft u tijdelijk personeel nodig? Ook dan zijn er procedures.

Inkopen bij de universiteit

Als u iets wilt inkopen namens de universiteit zijn er verschillende inkoopprocedures waar u rekening mee moet houden. Zo heeft de universiteit vaste leveranciers voor diverse diensten en producten. Geldt dit niet voor uw inkoop? Dan moet u vanaf een bepaald bedrag aanbesteden.

Serviceplein

Binnen de universiteit wordt nu gebruikgemaakt van een verscheidenheid aan inkoop- en verkoopprocessen. Het Serviceplein gaat dat veranderen. U kunt straks op één centrale plek al uw bestellingen plaatsen en verkoopfacturen aanvragen.

Overeenkomsten met vaste leveranciers

Wilt u iets bestellen dat u voor uw werk nodig heeft? En heeft de universiteit daar een vaste leverancier voor? Dan bent u verplicht het daar te (laten) bestellen. Hier meer informatie over het bestellen van:

Overzicht vaste leveranciers

Met deze leveranciers heeft de Universiteit Leiden overeenkomsten voor de levering van bepaalde producten.

Meer informatie over hoe u bestelt - en bij wie

Heeft u tijdelijk personeel nodig? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Van uitzendkracht tot zzp'er, van tijdelijke dienstbetrekking tot detachering. Overleg altijd eerst met uw P&O-afdeling voor u personeel inhuurt.

Waar u op moet letten bij de inhuur van tijdelijk personeel

Wilt u tijdelijk personeel inhuren? Heeft u iemand nodig bij uitval door ziekte, moeilijk vervulbare vacatures, specialistische werkzaamheden of projecten?

Wetenschappelijke apparatuur

De aanschaf van wetenschappelijke apparatuur valt onder de Aanbestedingswet. Niet alleen de wetgever maar ook subsidiegevers eisen strikte naleving van deze wet. U moet zich daarnaast aan universitaire inkoopregels houden.

Vastgoed

De Universiteit Leiden beschikt over een omvangrijke vastgoedportefeuille. Het Vastgoedbedrijf is verantwoordelijk voor de realisatie en het onderhouden van het universitaire vastgoed. Als u iets wilt wijzigen in of aan een gebouw, dient u rekening te houden met een aantal afspraken.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.