Universiteit Leiden

nl en

Bezoekers, gastmedewerkers en opdrachtnemers

Bezoekers, gastmedewerkers en opdrachtnemers kunnen parkeren op de parkeerlocaties van de universiteit. Hiervoor gelden vaak andere regels en tarieven.

Bezoekers ontvangen

Ontvangt u bezoekers? Dan kunt u ze aanmelden bij de ServicedeskDaarnaast kunnen bezoekers betaald parkeren in Leiden. Meer informatie hierover vindt u op www.leiden.nl/parkeren.

Academiegebouw, Gravensteen, Kamerlingh Onnes Gebouw, Oude UB, Plexus, Reuvensplaats, UB en Witte Singel Doelencomplex
Bezoekers kunnen vooraf een dagkaart van € 6,00 kopen bij de Servicedesk WSD voor de Maliebaan Noord en Zuid garages. Parkeergarage Maliebaan Noord of
Parkeergarage Maliebaan Zuid
Pieter de la Court en LUMC

Bezoekers kunnen betaald parkeren in parkeergarage Rijnveste (betaling alleen mogelijk met pinpas).

Voor gratis parkeren kunnen medewerkers van de Universiteit Leiden bezoekers aanmelden bij de Servicedesk FSW (Pieter de la Court) voor toegang tot het parkeerterrein bij het Willem Einthoven-gebouw.

Parkeergarage Rijnveste
Gorlaeus, Huygens, Snellius, Sylvius en Van Steenis

Wilt u bezoekers laten parkeren op het parkeerterrein van de Ehrenfestweg? Meld ze dan aan bij Servicedesk W&N. Zij kunnen zich dan melden bij de slagboom.

Bezoekers hebben geen toegang tot de parkeergarage van het Gorlaeus-Building.

Parkeerterrein Ehrenfestweg
Universitair Sportcentrum
Bezoekers van het Universitair Sportcentrum betalen €1,00 per uur. Zij kunnen alleen met pinpas afrekenen. Parkeerterrein Sportcentrum
Willem Einthoven
Wilt u bezoekers laten parkeren op parkeerterrein Willem Einthoven? Meld ze aan bij de FSW Servicedesk (Pieter de la Court). Zij kunnen zich dan melden bij de slagboom. Parkeerterrein Willem Einthoven
Wijnhaven (Den Haag)
Bezoekers kunnen (betaald) parkeren in de parkeergarages Spui, Plein of Muzenhof.

 

Parkeergarage Spui

Parkeergarage Plein

Parkeergarage Muzenhof

Parkeren voor gastmedewerkers

Gastmedewerkers die voor een langere periode verbonden zijn aan de Universiteit Leiden kunnen parkeren op de parkeerterreinen van de universiteit. Voor een parkeerabonnement is een LU-Card nodig. Heeft uw gast deze nog niet? Vraag dan een LU-Card aan. Heeft uw gast wel een LU-Card? Dan kan hij of zij een parkeerabonnement op de volgende manier aanvragen:

  1. Vul het online aanvraagformulier in. 
  2. Print het ingevulde formulier uit en lever het in bij de Servicedesk van het Witte Singel Doelencomplex (WSD), Pieter de La Court of het Gorlaeus (Servicedesk W&N) en betaal direct met pinpas. Een parkeerabonnement kost € 15,50 (incl. btw) per maand. Bij een jaarabonnement betaalt u € 155 (incl. btw). 
  3. De servicedesk stuurt uw aanvraag door naar de afdeling Vastgoed.
  4. U ontvangt bericht als uw aanvraag is verwerkt. Dit duurt meestal minimaal één werkdag.

Parkeren voor opdrachtnemers

Opdrachtnemers, zoals aannemers, kunnen zelf een parkeerpas aanvragen. De kosten voor een parkeerpas bedragen €315 per jaar of €31,50 per maand (exc. btw) en dienen door de opdrachtnemer zelf te worden voldaan.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.