Transport

Wilt u pakketten, dozen of kleine meubelen vervoeren tussen de gebouwen van de Universiteit of binnen Nederland? Alles wat niet onder post valt, kan met een transportrit worden afgeleverd.

Transport digitaal aanvragen

Transportaanvraagformulier

Voorwaarden transport

Er zitten bepaalde voorwaarden aan de omvang en het gewicht van te vervoeren stukken:

• Dozen, documenten, kleine meubelen tot een gewicht van 20 kg per stuk.
  • Maximale afmetingen 300 x 200 x 150 cm.
  • Per transport geldt er een maximaal van 20 dozen. Bij meer dozen geldt een veelvoud van het tarief.
  • Alleen voor geregistreerde klanten bij Post & Transport in bezit van kostenplaatsnummer.

Kosten

De kosten voor een transport bedragen € 25,- tussen de gebouwen van de Universiteit en van het ROC in Leiden en Oegstgeest. Er geldt een maximum van 20 dozen per transport. Bij meer dozen geldt een meervoud van het transport. Voor vervoer naar de rest van Nederland is het tarief op aanvraag.

Levertijden

Uw transportzending kunt u aanmelden op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur. De levertijd is afhankelijk van het moment van aanmelding. Interne transporten worden op de volgende dagen geleverd:

• aanmelding op maandag of dinsdag: bezorgd op woensdag
  • aanmelding op woensdag of donderdag: bezorgd op vrijdag
  • aanmelding op vrijdag: bezorgd op maandag

Externe transporten lopen via een andere procedure en kunnen dezelfde dag geleverd worden.