Universiteit Leiden

nl en

Zalen reserveren

U kunt binnen de universiteit zalen reserveren voor onderwijs, maar ook voor evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Bij de meeste universitaire gebouwen kunnen ook zalen worden gereserveerd voor niet regulier onderwijs.

Voor zaalaanvragen voor regulier onderwijs van de universiteit kunt u meestal terecht bij de roosteraar van uw faculteit. Overige zaalaanvragen - voor bijvoorbeeld een vergadering of evenement - kunt u terecht bij uw lokale Servicedesk. Dit geldt ook voor mensen van buiten de universiteit die een aanvraag willen plaatsen.

Zalenreserveringssysteem

Wilt u weten waar een college wordt gegeven of een reservering online bekijken? U kunt uw reservering bekijken in het zalenreserveringssyteem (ZRS).

Bekijk uw zaalreservering

Aanvragen voor regulier onderwijs en tentamens

Zaalaanvragen voor regulier onderwijs en tentamens worden gedaan door de Onderwijsadministratie. Wensen voor het gebruik van zalen voor colleges kunnen doorgegeven worden aan de onderwijsadministratie.

De onderwijsadministratie maakt voor het aanvragen van zalen voor regulier onderwijs en tentamens gebruik van volgende formulieren:

Houd hierbij ook rekening met de beschikbare zalen en zaalfaciliteiten (pdf).

De ingevulde formulieren kunt u mailen naar Zalenbeheer: zalenbeheer@ufb.leidenuniv.nl.

Aanvragen overige zalen

Gebruik het volgende formulier voor het maken van een reservering of een annulering voor zalen anders dan voor onderwijs.

LET OP: sla het bestand eerst op voordat u het verder invult.

Voor vragen kunt u per e-mail of per telefoon contact opnemen met de Servicedesk:

Locatie: Servicedesk Lipsius, Centrale hal
Telefoon: 071 527 2402 
E-mail: zalenbeheer@ufb.leidenuniv.nl

Additionele kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan het reserveren van een zaal, wel voor extra schoonmaakwerkzaamheden of andere voorzieningen. Voor deze additionele kosten is een SAP-nummer nodig.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie