Universiteit Leiden

nl en

Zaal reserveren

U kunt binnen de universiteit zalen reserveren voor onderwijs en niet-regulier onderwijs, maar ook voor evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Vergaderzalen voor medewerkers reserveert u bij sommige faculteiten via Outlook, andere zalen kunt u alleen per papieren formulier reserveren.

Zaal reserveren via Outlook

Heeft u een afspraak met een kleine groep (2-12 personen)? Dan kunt u vaak een zaal reserveren in uw digitale agenda van Outlook (bekijk het stappenplan). Meestal moet uw reservering worden goedgekeurd door het Servicepunt van het gebouw.

Zaal reserveren via papieren formulier

Organiseert u een evenement? Geeft u een (gast)college? Of heeft u een vergadering met een grotere groep? Dan vraagt u een zaal aan via een papieren formulier. U levert dat formulier in bij de Servicedesk van het gebouw. Dit geldt ook voor mensen van buiten de universiteit die een aanvraag doen.

Hieronder vindt u de formulieren van de locaties. Print ze uit en bekijk waar u de Servicedesks van de gebouwen vindt.

Zaalreservering bekijken

Wilt u weten waar een college wordt gegeven of wilt u uw reservering online bekijken? Dat doet u in het zalenreserveringssyteem (ZRS).

Bekijk uw zaalreservering

Aanvragen voor regulier onderwijs en tentamens

Zaalaanvragen voor regulier onderwijs en tentamens worden gedaan door de Onderwijsadministratie. Wensen voor het gebruik van zalen voor colleges kunnen doorgegeven worden aan de onderwijsadministratie.

De onderwijsadministratie maakt voor het aanvragen van zalen voor regulier onderwijs en tentamens gebruik van volgende formulieren:

Houd hierbij ook rekening met de beschikbare zalen en zaalfaciliteiten (pdf).

De ingevulde formulieren kunt u mailen naar Zalenbeheer: zalenbeheer@ufb.leidenuniv.nl.

Aanvragen overige zalen

Gebruik het volgende formulier voor het maken van een reservering of een annulering voor zalen anders dan voor onderwijs.

LET OP: sla het bestand eerst op voordat u het verder invult. Het reserveringsformulier dient via uw afdelingssecretariaat bij de Servicedesk te worden ingediend

Voor vragen kunt u per e-mail of per telefoon contact opnemen met de Servicedesk:

Locatie: Servicedesk Lipsius, Centrale hal
Telefoon: 071 527 2402 
E-mail: zalenbeheer@ufb.leidenuniv.nl

Additionele kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan het reserveren van een zaal, wel voor extra schoonmaakwerkzaamheden of andere voorzieningen. Voor deze additionele kosten is een SAP-nummer nodig.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.