Universiteit Leiden

nl en

Zaal reserveren

U kunt binnen de universiteit zalen reserveren voor onderwijs en niet-regulier onderwijs, maar ook voor evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten.

Zaal reserveren via Outlook

Heeft u een afspraak met een kleine groep (2-12 personen)? Dan kunt u een zaal reserveren in uw digitale agenda van Outlook (bekijk het stappenplan). Meestal moet uw reservering worden goedgekeurd door het Servicepunt van het gebouw.

Zaal reserveren via papieren formulier

Organiseert u een evenement? Geeft u een (gast)college? Of heeft u een vergadering met een grotere groep? Dan vraagt u een zaal aan via een papieren formulier. U levert dat formulier in bij de Servicedesk van het gebouw. Dit geldt ook voor mensen van buiten de universiteit die een aanvraag doen.

Hieronder vindt u de formulieren van de locaties. Print ze uit en bekijk waar u de Servicedesks van de gebouwen vindt.

Zaalreservering bekijken

Wilt u weten waar een college wordt gegeven of wilt u uw reservering online bekijken? Dat doet u in het zalenreserveringssyteem (ZRS).

Bekijk uw zaalreservering

In het Willem Einthovengebouw

Voor het anvragen/reserveren van apparatuur en zalen in het Willem Einthovengebouw kun je gebruik maken van het webformulier. De baliemedewerkers zullen vervolgens bekijken of de apparatuur/zaal beschikbaar is en je per mail hieromtrent berichten. Bewaar deze mailtjes zorgvuldig.
Indien je de reserveringen wilt bekijken open je daartoe de Outlookagenda van ICLBALIEVO.

Hoe je dat doet vind je in deze handleiding

Dit kan overigens niet via Outlook webaccess maar dus wel op je werkplek of via remote vuw.

Indien je een reservering wilt annuleren kun je dat per e-mail doen. Het handigste is als je dat doet middels een reply op het bevestigingsmailtje van de reservering. 

In het Pieter de la Courtgebouw

Je kunt zalen in het Pieter de la Courtgebouw (FSW) reserveren bij de servicedesk via het secretariaat van je afdeling.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie