Universiteit Leiden

nl en

Zaal reserveren

U kunt binnen de universiteit zalen reserveren voor onderwijs en niet-regulier onderwijs, maar ook voor evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Vergaderzalen voor medewerkers reserveert u bij sommige faculteiten via Outlook, andere zalen kunt u alleen per papieren formulier reserveren.

Zaal reserveren via Outlook

Heeft u een afspraak met een kleine groep (2-12 personen)? Dan kunt u vaak een zaal reserveren in uw digitale agenda van Outlook (bekijk het stappenplan). Meestal moet uw reservering worden goedgekeurd door het Servicepunt van het gebouw.

Zaal reserveren via papieren formulier

Organiseert u een evenement? Geeft u een (gast)college? Of heeft u een vergadering met een grotere groep? Dan vraagt u een zaal aan via een papieren formulier. U levert dat formulier in bij de Servicedesk van het gebouw. Dit geldt ook voor mensen van buiten de universiteit die een aanvraag doen.

Hieronder vindt u de formulieren van de locaties. Print ze uit en bekijk waar u de Servicedesks van de gebouwen vindt.

Zaalreservering bekijken

Wilt u weten waar een college wordt gegeven of wilt u uw reservering online bekijken? Dat doet u in het zalenreserveringssyteem (ZRS).

Bekijk uw zaalreservering

In het Willem Einthovengebouw

Zalen B3.14, Mediatheek A3.07 en A3.10, A2.09, Omloop en Common Room

Voor het aanvragen/reserveren van bovenstaande zalen en apparatuur in het Willem Einthovengebouw kun je gebruik maken van het webformulier. De baliemedewerkers bekijken of de apparatuur/zaal beschikbaar is en berichten je hierover per mail. Bewaar deze mailtjes zorgvuldig.
Indien je de reserveringen wilt bekijken open je de Outlookagenda van ICLBALIEVO. Hoe je dat doet vind je in deze handleiding. Dit kan overigens niet via Outlook webaccess, maar dus wel op je werkplek of via de remote werkplek.

Je kunt een reservering annuleren middels een reply op het bevestigingsmailtje van de reservering. 

Zalen A2.03, A2.08 en A2.10

Deze zalen kun je reserveren bij het UFB via het e-mailadres zalenbeheerweg@ufb.leidenuniv.nl

In het Pieter de la Courtgebouw

Je kunt zalen in het Pieter de la Courtgebouw (FSW) reserveren bij de servicedesk via het secretariaat van je afdeling.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.