Universiteit Leiden

nl en

Zalen reserveren

U kunt binnen de universiteit zalen reserveren voor onderwijs, maar ook voor evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Bij de meeste universitaire gebouwen kunnen ook zalen worden gereserveerd voor niet regulier onderwijs.

Voor zaalaanvragen voor regulier onderwijs van de universiteit kunt u meestal terecht bij de roosteraar van uw faculteit. Overige zaalaanvragen - voor bijvoorbeeld een vergadering of evenement - kunt u terecht bij uw lokale Servicedesk. Dit geldt ook voor mensen van buiten de universiteit die een aanvraag willen plaatsen.

Zalenreserveringssysteem

Wilt u weten waar een college wordt gegeven of een reservering online bekijken? U kunt uw reservering bekijken in het zalenreserveringssyteem (ZRS).

Bekijk uw zaalreservering

Zalenreservering

Boeking onderwijsactiviteiten

Onderwijsactiviteiten moeten worden geboekt via het Universitair Facilitair Bedrijf (UFB). Voor het boeken van onderwijsactiviteiten zijn er binnen elke opleiding bevoegde boekingsaanvragers* (zie document rechts)aangewezen die de boekingsaanvraag bij het UFB verzorgen. Daarbij dient rekening te worden gehouden met onderstaande collegetijden:  

Roosterblokken

(1)

09.00 – 09.45

(2)

10.00 – 10.45

(3)

11.00 – 11.45

(4)

12.00 – 12.45

(Pauze)

12:45 – 13.30

(5)

13.30 – 14.15

(6)

14.30 – 15.15

(7)

15.30 – 16.15

(8)

16.30 – 17.15

Boeking niet-onderwijs activiteiten

Het boeken van een niet-onderwijs activiteit kan met een mail naar de service-desk (servicedesk@science.leidenuniv.nl) of via Planon.

Lever bij de aanvraag bij de service desk de volgende gegevens aan:

  • Duidelijke beknopte omschrijving activiteit
  • Tijd en datum
  • Minimale capaciteit zaal
  • Benodigde faciliteiten zaal

Registratie onderwijs non-reguliere locaties

Het komt voor dat er voor onderwijs wordt uitgeweken naar locaties buiten de zalen die in het reserveringssysteem beschikbaar zijn. Het is van belang om deze boekingen te laten registeren in ZRS zodat de activiteiten zichtbaar worden in de roosters en het administratief systeem.

Geef deze boekingen door aan de bevoegde boekingsaanvrager van uw opleiding. Geef daarbij duidelijk aan dat er al locaties zijn geboekt en het enkel gaat om de registratie binnen het zalenreserveringssysteem.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie