Universiteit Leiden

nl en

Catering bestellen

Via het bedrijfsbureau Partycatering kunt u verschillende vormen van catering bestellen. U kunt hierbij onder andere denken aan vergaderarrangementen met koffie en thee, lunches., borrelboxen en buffetten. Bijna alle catering kan worden besteld via het online catering bestelsysteem.

Online catering bestellen

Vanwege onderhoud is het Catering Bestelsysteem tijdelijk niet bereikbaar. Geef je bestellingen door via catering@ufb.leidenuniv.nl.

Catering vergadering of evenement

Op elke gewenste locatie kunt u verschillende vormen van catering bestellen voor vergaderingen, evenementen of informele bijeenkomsten:

  • Kannenservice koffie en thee
  • Extra's bij de koffie
  • Lunches
  • Hapjes en plateaus
  • Borrelbox
  • Buffetten

Bestellen

Vanwege onderhoud is het Catering Bestelsysteem tijdelijk niet bereikbaar. Geef je bestellingen door via catering@ufb.leidenuniv.nl.

Catering Faculty Club en Academiegebouw

Voor de Faculty Club en het Academiegebouw bestaat een alternatief cateringaanbod. U bestelt buffetten voor deze locaties direct via het bedrijfsbureau Partycatering en niet via het online bestelsysteem.

Bedrijfsbureau Businesscatering

Bedrijfsbureau Partycatering verzorgt catering voor vergaderingen, evenementen, recepties etc op alle locaties en de evenementenlocaties. Het bedrijfsbureau Businesscatering is verantwoordelijk voor de universitaire restaurants, cafés en koffiekamers en beheert de koffie- en snoepautomaten.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.