Universiteit Leiden

nl en

Webformulieren maken

Met Formdesk kun je online formulieren maken. De tool gebruik je voor inschrijvingen voor evenementen en het opvragen van feedback. Je vraagt een account aan via de ISSC Helpdesk.

Inloggen

Log in op Formdesk met je Formdesk-account.

Ga naar Formdesk

Account aanvragen

Wil je aan de slag gaan met Formdesk? Vraag dan een account aan via de helpdesk portal.

Wachtwoord vergeten?

Gebruik de wachtwoord vergeten-link op de inlogpagina van Formdesk.

Werken met Formdesk

Op de website van Formdesk lees je over alle mogelijkheden van de tool. Bijvoorbeeld over hoe je een bevestigingsmail kunt instellen, een maximum kunt instellen op het aantal respondenten en een vervaldatum kunt instellen per formulier. Ook vind je hier voorbeeldformulieren die je kunt kopiëren naar je eigen account. Wil je een formulier op de website plaatsen? Dan kun je contact opnemen met de webredactie van je faculteit/eenheid.

Standaard bewaartermijn

Heb je formulieren in Formdesk aangemaakt? Dan geldt een bewaartermijn van 6 maanden (om precies te zijn 183 dagen). Dit geldt niet voor de formulieren die je hebt gemaakt, maar voor de gegevens die je met de formulieren hebt verzameld. Het opschonen van de data gebeurt automatisch, dus je hoeft er niks voor te doen.

Vragen?

Neem bij vragen over het gebruik van Formdesk contact op met de Helpdesk ISSC.

Verwerking persoonsgegevens

Als je met Formdesk werkt, kan het voorkomen dat je te maken krijgt met gegevens die te herleiden zijn tot een persoon. Bij de verwerking van de persoonsgegevens dien je de wettelijke bescherming van deze gegevens en het informatiebeveiligingsbeleid van de universiteit in acht te nemen. Meer hierover in Formdesk en AVG: waar let u op?

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.