Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek, Onderzoek

Nieuwe database in de bibliotheek: Ethnologue: languages of the world

27 juni 2017

U heeft nu toegang tot Ethnologue: languages of the world.

Ethnologue (Texas: SIL International) is de belangrijkste database voor informatie over talen. Momenteel bevat het informatie over 7099 erkende talen. Het bevat veel statistisch materiaal, kaarten en bibliografische verwijzingen. De database wordt elk jaar vernieuwd. De versie van 2017 bevat ca. 22.000 updates.

Beschikbaarheid

Studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden kunnen met gebruik van hun ULCN inloggegevens dit bestand ook vanaf een computer buiten de bibliotheek raadplegen via de Catalogus > tabblad Find databases > Ethnologue.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.