Nodig uw beste bachelorstudenten uit voor de Student Research Conference 2017

22 juni 2017

De Student Research Conference is een jaarlijks terugkerende wetenschappelijke conferentie waarin het bacheloronderzoek van jong wetenschappelijk talent centraal staat. Studenten kunnen zichzelf opgeven en de zestig beste bachelorstudentonderzoekers van alle Nederlandse en Vlaamse universiteiten en hogescholen worden geselecteerd voor een te geven workshop of posterpresentatie.

Prijzen

Alle studenten die worden geselecteerd voor de Student Research Conference kunnen hun onderzoek publiceren in het open access e-journal SURE! Daarnaast zijn geldprijzen te winnen voor de beste workshops en presentaties. Het gaat om 1000, 750 en 500 euro, elk in de categorieën Medical & Health, Language, Culture & Law, Exact, Applied Sciences en Economy & Society.

Nodig uw studenten uit

U heeft als docent goed zicht op het beste bacheloronderzoek binnen uw instituut. Bent u in het afgelopen jaar een of meerdere excellente bacheloronderzoeken tegengekomen? Wilt u uw studenten helpen om meer academische ervaring op te doen? Attendeer uw studenten dan op de Student Research Conference.