Universiteit Leiden

nl en

Parkeergarage Gorlaeusgebouw open met ingang van maandag 14 augustus

8 augustus 2017

Vanaf maandag 14 augustus  is de ondergrondse parkeergarage van het Gorlaeusgebouw open voor gebruik voor medewerkers die in het bezit zijn van een LU-card met parkeerrechten.

Bereikbaarheid

De ingang van de parkeergarage ligt aan de achterkant van het gebouw en is te bereiken via de inrit naar de Wassenaarseweg 76. De maximale inrijhoogte van de parkeergarage is 1,90 meter.

Gasten en bezoekers kunnen geen gebruik maken van de garage. Zij kunnen parkeren op het parkeerterrein tegenover de Gorlaeus Schotel aan de Ehrenfestweg en zich melden bij de receptie van de nieuwe hoofdentree aan de Einsteinweg of parkeren op het parkeerterrein naast het Huygens/Oortgebouw.

Verbinding met Gorlaeusgebouw via de garage

Het atrium van het Gorlaeusgebouw is vanuit de garage bereikbaar via twee plaatsen. De linker entree heeft alleen een trap die uitkomt in de D–vleugel van het gebouw. De rechter entree heeft alleen een lift en komt uit in de E-vleugel. De lift kan alleen worden bediend met een actieve LU-card.

Openingstijden en toegankelijkheid

De garage en de entree van het gebouw vanuit de parkeergarage zijn toegankelijk tussen 07:30 uur en 18:30 uur. Buiten deze tijden dient bij de entree in de parkeergarage gebruik te worden gemaakt van de eenpersoonstourniquet.

Bij het verlaten van het gebouw, kan de garage worden bereikt via de liften in de E-vleugel; beide liften gaan naar de garage. Ook deze liften zijn alleen te bedienen met een actieve LU-card. De garage is ook toegankelijk via het trappenhuis in de D-vleugel.
 

Verlaten van de garage

Uitrijden is altijd mogelijk zonder kaart of tussenkomst van een persoon. Bij het verlaten van de garage geldt de volgende instructie: ‘Rijd de parkeergarage uit tot aan de slagboom. Wacht tot de slagboom omhoog gaat, de buitendeur is dan ook open. U kunt naar buiten rijden zonder te stoppen op de helling.’

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.