Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Leiden krijgt een kennismakelaar

1 december 2017

De gemeente Leiden werkt met de universiteit, het LUMC, en de Hogeschool Leiden samen in het programma Kennisstad Leiden. Om extra vaart te zetten achter de verdere ontwikkeling van het programma is een kennismakelaar aangesteld. Lara Ummels gaat deze rol vervullen.  

Leiden Kennisstad

Met het programma Kennisstad Leiden willen de samenwerkingspartners de positie van Leiden in de top van Europese kennisregio’s versterken. Binnen het programma staan vier thema`s centraal:

  1. Campusvorming
  2. Versterken onderwijs - onderzoek
  3. Internationalisering
  4. ‘De stad als lab’

Leiden Kennisstad bevordert daarbij dwarsverbanden tussen kennisinstellingen, studenten, bedrijven, de stad, regio en haar inwoners, met de kennismakelaar als verbindende schakel. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Leiden of download de pdf

Meer weten?

Heeft u vragen of suggesties over het programma of de samenwerking? Wilt u meer weten over de actuele status van projecten? Heeft u ideeën over het betrekken van andere partners of voor nieuwe projecten? Neem dan contact op met kennismakelaar Lara Ummels of met Marianne Walgreen van Academische Zaken. Marianne is universitair contactpersoon voor het programma. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie