P&O

Stap vóór 1 januari 2018 over naar Zorg en Zekerheid

5 december 2017

De universiteit heeft voor 2018 weer goede afspraken gemaakt met Zorg en Zekerheid over een collectieve zorgverzekering. Wilt u ook een uitstekende zorgverzekering met hoge korting, goede dekking en uitstekende service? U heeft tot 1 januari 2018 om over te stappen via www.zorgenzekerheid.nl/universiteitleiden

Gunstige collectiviteitskorting

Als u zich via Universiteit Leiden verzekert bij Zorg en Zekerheid krijgt u 10% korting op de basisverzekeringen Zorg Zeker Polis en Zorg Vrij Polis. U krijgt daarnaast 15% korting op het grootste deel van de aanvullende verzekeringen. De premie voor de Zorg Zeker Polis 2018 inclusief collectiviteitskorting is € 103,45.

Al (collectief) verzekerd via Zorg en Zekerheid?

Bent u al collectief verzekerd bij Zorg en Zekerheid? Dan hoeft u niets te doen. Bent u al bij Zorg en Zekerheid verzekerd, maar maakt u nog geen gebruik van onze collectieve verzekering? Regel dit dan vóór 1 januari 2018 via www.zorgenzekerheid.nl/universiteitleiden. Wilt u ook uw gezinsleden gebruik laten maken van dit aanbod? Bijschrijven kan eenvoudig via MijnZZ.

Vergelijken en afsluiten

In de online verzekeringswinkel van Zorg en Zekerheid vergelijkt u eenvoudig al hun verzekeringen. Zij hebben voor iedereen een passende verzekering: van lage dekking tot zeer uitgebreide voor meer zekerheid. U kunt ook direct een verzekering afsluiten. Zorg en Zekerheid zegt dan uw huidige verzekering voor u op.

Heeft u advies nodig?

Zorg en Zekerheid denkt graag met u mee. Samen met u bespreken ze uw wensen en verwachte zorggebruik. Aan de hand daarvan nemen ze alle mogelijkheden met u door. U kunt hiervoor mailen of bellen met (071) 5 825 550.