Universiteit Leiden

nl en

ICT, Onderwijs

FSW Grassroots subsidies bekend

24 januari 2018

De goedgekeurde aanvragen

Er zijn drie FSW Grassroots subsidies toegekend voor het voorjaar van 2018. Met deze subsidie gaan de aanvragers in het komende semester aan de slag met hun onderwijsinnovatie.

CA-OS

 

Jan Jansen, Simone de Boer, Maike Lolkema en Warner Tjon Sie Fat.

Studenten gaan elkaars presentatie- en gesprekstechnieken door middel van video beoordelen om zo deze, en hun digitale, vaardigheden te verbeteren

Pedagogische Wetenschappen

 

Lenny van Rosmalen & Lotte van der Pol

Voor de cursus opvoedingsvoorlichting worden opvoedingsvraagstukken uit het werkveld verzameld. Vervolgens ontwikkelen studenten als opdracht evidence-based voorlichtingsmateriaal dat bruikbaar is voor de organisatie die het vraagstuk heeft aangeleverd.

Psychologie

 

Pascal Haazebroek & Kerwin Olfers 

Om voor niet-Leidse instromers in de specialistische mastercursus ACP herhaling van kennis uit de bachelor  te voorkomen en om studenten voor te bereiden op de toegangstoets wordt kennis uit de bachelorcursus samengevat in een korte online cursus die studenten vooraf kunnen volgen.

Volgende ronde Grassrootssubsidie

Heeft u ook een steuntje in de rug nodig voor onderwijsinnovatie? De deadlines voor de volgende rondes zijn 4 juni en 17 november 2018. Houd deze pagina en de SOLO nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.