Universiteit Leiden

nl en

Facilitair

Assortiment vegan

23 januari 2018

V+ staat voor Vegan

Met ingang van 2018 worden veganistische producten in het assortiment van de universitaire catering als dusdanig gemarkeerd. Veganistische producten kun je herkennen aan het V+ logo.

De ingrediëntenlijst van onderstaande producten zijn gecontroleerd en geverifieerd door veganist Martine van Haperen.

Producten gemarkeerd met een asterisk (*) zijn nog niet geverifieerd als volledig veganistisch. Zodra wij daarover bevestiging hebben van de producent, werken wij het overzicht bij.

Huidige vegan assortiment

Broodjes

  • Pistolet* met hummus, baba ganoush, caponata of tahini met paprika
  • Pistolet* met guacamole, witte bonen en zongedroogde tomaten
  • Tosti* met hummus en gegrilde groentes
  • Panini* met hummus en gegrilde groentes
  • Wasa Sandwich met hummus
  • Pita falafel
  • Los beleg: Bebo margarinecupjes, hummus, pindakaas, jam en appelstroop

Maaltijden, salades en soepen

  • Mama vegetarische noedels* (E635)
  • Pasta met arrabiatasaus
  • Chili masala met rijst
  • Rauwkost in bakjes (verkrijgbare soorten: Mexicaans, Mediteraans, Italiaans, festival, Hawaii, courgette, American, Nederland, tropisch of Limburgs)
  • Knorr groentebouillon* (aroma)
  • Biologische tomatensoep

Snacks & tussendoortjes

  • Mini-samosa’s
  • Mini-loempia’s (grote loempia’s zijn niet vegan)
  • De Vegetarische Slager kroketten (kaas- en groentenkroketten van Van Dobben zijn vegetarisch)
  • Bamiblokken* (rookaroma)
  • Groentechips
  • Snelle Jelle kruidkoek naturel
  • Oreo-koekjes
  • Tony Chocolonely Pure

Dranken

  • Alpro Soja Dessert vanille, chocolade of caramel
  • Alpro Soja Drink original, rode vruchten, chocolade of amandel
  • Voor in de warme drank: Alpro soja, amandel of kokosnoot

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie