Universiteit Leiden

nl en

ICT, Organisatie

Bert van Polen vertrekt bij ISSC

6 februari 2018

Bert van Polen vertrekt als extern directeur van het ICT Shared Service Centre (ISSC). De organisatie en de dienstverlening van het centre zijn onder leiding van Bert van Polen in een stabiele fase gekomen. Daarnaast zijn voorbereidingen getroffen voor nieuwe investeringen in de toekomst van de universitaire ICT, zoals de bouw van een nieuw datacenter en nieuwe faciliteiten voor high performance computing. 

Soepele overgang

In goed overleg tussen het College van Bestuur en Bert van Polen is vastgesteld dat het moment is gekomen om de functie van directeur ISSC in te vullen met een directeur in vaste dienst van de universiteit. Daarvoor zal binnenkort de werving worden gestart. Bert van Polen blijft tot het aantreden van de nieuwe directeur werkzaam om een soepele overgang te borgen. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie