Universitair Belang nodigt u uit voor maandag 12 maart 2018!

5 maart 2018

Beleid kan altijd sterker en u heeft vanuit uw positie in de universiteit een kijk die anderen niet hebben. Meepraten? Universitair Belang organiseert maandag 12 maart 2018 om 16:00 u in het FSW café een vooruitblik op de verkiezingen van de Universiteitsraad.

In april zijn er weer verkiezingen voor de Universiteitsraad. Universitair Belang is 1 van de 3 personeelpartijen en vertegenwoordigt de belangen van alle medewerkers van de Universiteit Leiden. Haar speerpunt is een professionele universiteit waarin onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering in goede onderlinge samenhang onze organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens de bijeenkomst verzamelen wij ideeën en stellen we onze partijlijst open voor nieuwe leden. Waar ligt de samenhang? Waarop moet de aandacht gevestigd worden in lopend beleid, aankomende projecten en toekomstige ontwikkelingen? Hoe ziet een sterker beleid van de Universiteit Leiden eruit?

Vragen?

Wilt u vooraf al een vraag stellen of uw interesse kenbaar maken? Neem dan contact op met fractievoorzitter Inge van der Weijden (CWTS) of lijsttrekker Sabrina Otterloo (FSW).