Organisatie, P&O

Centre for Innovation wordt ondergebracht bij SOZ

6 februari 2018

Het Centre for Innovation heeft een belangrijke universitaire opdracht: het volgen en implementeren van technologische ontwikkelingen op de universiteit met de nadruk op vernieuwing binnen het onderwijsdomein. Deze missie wordt de komende periode verder versterkt en ontwikkeld.

Omdat het Centre for Innovation een belangrijke functie vervult voor alle faculteiten, wordt het met ingang van 1 juli 2018 ondergebracht bij SOZ, in de (bestuurlijke) nabijheid van het College van Bestuur. Het Centre for Innovation blijft op de unieke locaties in Den Haag gevestigd.

Het College van Bestuur werft zo snel mogelijk een nieuwe directeur voor het Centre for Innovation. Tot die tijd vervult Kees Pafort de functie van interim-directeur.