Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, P&O

Laatste plekken beschikbaar voor trainingen onderzoekers

7 februari 2018

Begeleiden van promovendi

Wilt u het beste naar boven brengen bij promovendi en problemen voorkomen? Na een succesvolle eerste lichting start op 23 mei 2018 voor de tweede keer de training Begeleiden van Promovendi. Reactie van een oud-deelnemer: 'Ik raad aan deze training direct te volgen om problemen te voorkomen.’ 

Persoonlijke effectiviteit voor wetenschappers

Bent u in uw werk wel zo effectief als u wilt zijn? In de training persoonlijke effectiviteit voor wetenschappers krijgt u inzicht in uw persoonlijkheid, uw werkhouding en gedrag. Zo ontdekt u hoe u uw ambities op een plezierige en gemakkelijke manier kunt realiseren. Laatste plekken beschikbaar met startdatum 6 april.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie