Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Verbeter uw onderzoeksvaardigheden met deze trainingen

27 februari 2018

De universiteit biedt promovendi en andere wetenschappers de mogelijkheid trainingen te volgen gericht op het ontwikkelen van persoonlijke en onderzoeksvaardigheden. Het hele jaar door worden trainingen gegeven op het gebied van onderzoek, effectief werken en taal. 

Aankomende cursussen

Schrijf u in voor de aankomende cursussen:

 1. Writing for a wider public for PhD's
  Startdatum: 9 maart of 3 april

  Als wetenschapper schrijft u teksten voor een breed publiek: wetenschappelijke teksten, nieuwsartikelen, onderzoeksvoorstellen of andere niet-wetenschappelijke teksten. Met de cursus 'Writing for a wider public', verbetert u uw Engelse schrijfvaardigheden: duidelijk opbouw, argumentatie en leesbaarheid.
   
 2. Writing an excellent grant proposal
  Startdatum: 9 maart (laatste plekken beschikbaar)
  In de wetenschap is het essentieel dat u als onderzoeker zelf onafhankelijk financiering kunt verwerven. Tijdens deze training krijgt u de handvatten om aan uw eigen voorstel te schrijven voor een individuele beurs.
   
 3. Persoonlijke effectiviteit voor wetenschappers
  Startdatum: 6 april
  Bent u in uw werk wel zo effectief als u wilt zijn? In deze training krijgt u inzicht in uw persoonlijkheid, uw werkhouding en gedrag. Zo ontdekt u hoe u uw ambities op een plezierige en gemakkelijke manier kunt realiseren. De training Persoonlijke effectiviteit is onderdeel van de leergang Persoonlijk Leiderschap voor Wetenschappers.

Of bekijk het volledige trainingsaanbod voor:

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie