Schrijf u nu in! H2020 Academy: Workshop met Sean McCarthy, 23 Maart 2018

1 maart 2018

Op zoek naar ideeën met betrekking tot het schrijven van een competitief onderzoeksvoorstel voor de samenwerkingsprojecten binnen Horizon 2020? We zijn pas halverwege Horizon 2020 en er zijn nog veel subsidiemogelijkheden over.

Deze workshop van een halve dag (open voor onderzoekers, ondersteunend personeel, en beheerders vanuit de Universiteit Leiden, LUMC, Naturalis en het Leiden Bioscience Park) zal de belangrijkste stukken informatie behandelen die nodig zijn bij het voorbereiden van een aanvraag, inclusief veel voorkomende schrijfproblemen en criteria voor succes.

Bij voltooiing van de workshop zult u beter begrijpen hoe u een professioneel, competitief voorstel voor samenwerkingsprojecten voorbereidt en schrijft.

Datum: 23 maart
Kosten: € 65 (inclusief syllabus, snacks en lunch)
Cursus begeleider: Sean McCarthy

Meer informatie en registratie