Nieuw: Wekelijkse media update voor FGGA medewerkers

5 april 2018

Vanaf aanstaande maandag 9 april 2018 ontvangen medewerkers van de Faculteit Governance and Global Affairs (FGGA) een wekelijkse media update in hun inbox. In deze e-mail vind je een overzicht van opvallende vermeldingen van de faculteit en onze instituten in de (online) media en in sociale mediakanalen.

De media update houdt je op de hoogte van wat er speelt in de Nederlandstalige en Engelstalige online media. De update zal elke maandagochtend worden verstuurd door de afdeling Communicatie & Marketing van FGGA. De artikelen worden niet vertaald naar het Engels of naar het Nederlands maar geplaatst zoals in de bron zijn opgenomen.

Het overzicht wordt gebaseerd op trefwoorden zoals de namen van de faculteit, instituten en wetenschappelijk personeel. Uit de resultaten wordt een brede selectie gemaakt en opgenomen in de media update.

Deze service is een pilot die loopt vanaf aanstaande maandag tot aan de zomer van dit jaar. Dan evalueren we deze pilot en beslissen of er voldoende aanleiding is om er mee door te gaan.

Heb je vragen naar aanleiding van de mailing, stuur dan een email naar communicatie@fgga.leidenuniv.nl.

Mocht je deze wekelijkse e-mails niet weer willen ontvangen, meld je dan af via de link onderin de media update.