Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Onderzoek

Gaat uw bachelorstudent naar de Student Research Conference?

17 mei 2018

De zestig beste bachelorstudentonderzoekers van Nederland en Vlaanderen presenteren zich op 9 november op de Student Research Conference, die gehouden wordt op Leiden University College in Den Haag. Uw veelbelovende student kan erbij zijn!  De call for papers loopt tot 29 juli op de website van de Student Research Conference.

Zo wordt geselecteerd

De selectie van de bacheloronderzoekers voor de Students Research Conference gaat volgens de gebruikelijke academische regels: een Review Committee van wetenschappers beoordeelt de papers die de inzenders op grond van hun scriptie hebben geschreven. Het Committee geeft feedback die de inzenders nog kunnen verwerken. Dan worden de zestig beste papers geselecteerd voor een te geven workshop of posterpresentatie over het onderzoek.

Prijzen

De studenten die mogen deelnemen aan de Student Research Conference kunnen hun onderzoek publiceren in het open access e-journal SURE!  Daarnaast zijn geldprijzen te winnen voor de beste workshops en presentaties. Het gaat om 1000, 750 en 500 euro, elk in de categorieën Medical & Health, Language, Culture & Law, Exact, Applied Sciences en Economy & Society.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.