De onderwijsmiddag: dit jaar doen we het anders!

15 mei 2018

Science Education Hackanoon

Heb jij je al ingeschreven voor de Science Education Hackanoon? Op donderdag 24 mei aanstaande vindt ‘ie plaats. Je was misschien gewend aan de jaarlijkse facultaire onderwijsmiddag, maar dit jaar doen we het een tikje anders.

Hack een middag voor wetenschapsonderwijs

Het wordt een middag van brainstormen, innoveren en creëren. Als je al rondloopt met een goed idee, bieden we je graag de mogelijkheid om hier verder mee aan de slag te gaan. Ook als je voor een onderwijskundige uitdaging staat maar hier nog geen oplossing voor hebt, is dit de kans om hier mee aan de slag te gaan.

Door de input van studenten, docenten, studieadviseurs en onderwijskundigen te combineren, komen we tot vernieuwende inzichten en ideeën. Daarnaast zijn er experts vanuit verschillende vakgebieden aanwezig om te adviseren waar nodig.

En dat is nog niet alles: het beste plan krijgt namelijk financiële ondersteuning om het te realiseren.

Wij zorgen voor de lunch, creatieve hulpmiddelen, experts, leuke collega's en een borrel achteraf -zodat jij een middag lang even alleen maar bezig kunt zijn met waarom onderwijs zo leuk is.

Mis het niet en meld je aan voor 17 mei!

Bekijk deze link voor meer informatie.