Facilitair

PNB-parkeerterrein Niels Bohrweg tussen 3 en 12 mei afgesloten

30 april 2018

Van 3 t/m 11 mei kunt u niet parkeren op het PNB-parkeerterrein Niels Bohrweg. In deze periode wordt het terrein gebruikt voor voorbereidende werkzaamheden in verband met de vestiging van het Instituut SRON.

Alternatieve parkeerlocaties

Medewerkers van de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen kunnen in de parkeerkelder onder het Gorlaeus Building parkeren. Medewerkers van het ISSC kunnen gebruik maken van het parkeerterrein naast het bestuursgebouw van FWN. Ook de overige parkeerterreinen van de Science Campus zijn toegankelijk. De hiervoor benodigde parkeerrechten zijn al aan de LU-card toegevoegd, extra actie is dus niet nodig.

Let op: medewerkers van het ISSC hebben géén toegang tot de parkeergarage in het Gorlaeus Building.