Onderwijsvisitatie Instituut Psychologie

15 mei 2018

In gesprek gaan

Op 24 en 25 mei komt een visitatiecommissie ingesteld door de gezamenlijke universiteiten het Instituut Psychologie bezoeken om zich een oordeel te vormen over de kwaliteit van de opleidingen. Dit oordeel is van belang voor de verlenging van de accreditatie (de erkenning) van de opleidingen door de minister. Het gaat om het onderwijs van de bacheloropleiding en de eenjarige masteropleiding. De commissie zal op 24 en 25 mei met studenten en docenten spreken. Zij zal ook met de opleidingscommissies, de examencommissie en de verantwoordelijken voor de opleidingen in gesprek gaan.

Open spreekuur

Daarnaast geeft de commissie individuele studenten en docenten de gelegenheid om met haar te spreken over het onderwijs in een open spreekuur op 24 mei van 16.15 tot 16.45. Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u zich met een e-mail aanmelden bij de secretaris van de commissie, drs. Mariette Huisjes (post@mariettehuisjes.nl).