Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Wie nomineert u voor de Mr. K.J. Cath-prijs?

7 mei 2018

Welke medewerker of student van de Universiteit Leiden (of groep van medewerkers of studenten) heeft volgens u in de afgelopen jaren de naam van onze universiteit op een positieve manier naar buiten gebracht? Wie verdient volgens u een prijs, omdat hij of zij zo’n goede ambassadeur voor onze universiteit is? Wie heeft door zijn of haar acties ervoor gezorgd dat veel mensen de Leidse universiteit kennen en waarderen? 

Uitreiking

U kunt nu uw kandidaat nomineren! Want bij de opening van het academisch jaar 2018-2019 op 3 september wordt weer de Mr. K.J. Cath-prijs uitgereikt.  Elke twee jaar gaat deze prijs naar een van onze medewerkers of studenten (of een groep) die een positieve bijdrage levert aan de naam van de universiteit, door prestaties in het onderwijs of onderzoek, of in de ondersteuning daarvan.

Vertel ons waarom u vindt dat uw kandidaat (medewerker, student of groepering)  de prijs verdient.  

Eerdere prijswinnaars

2016: Christophe Mombers & Arian Khoshchin van de Stichting Edisen
2014: Wouter Bruins, ondernemende student
2012: Maartje van den Heuvel, collectiespecialist Fotografie en Fotografica van de Universitaire Bibliotheken Leiden.

Nomineren

U kunt vóór 4 juni 2018 schriftelijk een gemotiveerd voorstel indienen. Stuur deze naar de jury in een envelop gemarkeerd ‘Cath-prijs’ naar Jury Cath-prijs, t.a.v. drs. Roomsha Bansie, chef kabinet, Postbus 9500, 2300 RA Leiden, of per e-mail aan k.r.bansie@bb.leidenuniv.nl met in de onderwerpregel: Cath-prijs.

De prijs is ingesteld in 1988 bij het bij het afscheid van mr. K.J. Cath als voorzitter van het College van Bestuur, en bestaat uit een oorkonde en een bedrag van € 2.500.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.