eCaf: de koffiebijeenkomst voor docenten van FGW

23 januari 2019

Ben je benieuwd naar wat andere docenten van onze faculteit doen?

We nodigen je uit voor eCaf: een koffiebijeenkomst die ECOLe organiseert voor docenten van de Faculteit Geesteswetenschappen. Een leuke manier om collega-docenten te ontmoeten en kennis en ervaringen te delen onder het genot van een kopje koffie.

Heb je een vraag? De kans is groot dat collega-docenten met dezelfde vragen bezig zijn. Heb je een idee dat je verder wilt uitwerken? Misschien kom je in contact met iemand met soortgelijke plannen. Een handig moment om ideëen uit te wisselen en elkaar te inspireren. Of heb je gewoon zin om even bij te praten met je collega’s? Je bent altijd welkom, zelfs als het alleen voor de koffie is.

Vorig semester was eCaf elke eerste vrijdag van de maand. Dit semester doen we het net iets anders. Na elke lunchbyte zal er een half uur extra tijd zijn om even na te praten en ideeën uit te wisselen met elkaar. Ook als je niet bij de lunchbyte kan zijn ben je natuurlijk welkom om aan te sluiten bij eCaf.

Wat: eCaf - Koffiebijeenkomst voor FGW-docenten.
Wanneer: Na elke ECOLe lunchbyte
Waar: LLRC Room, Reuvensplaats 3-4, zaal 122.
Tijd: 13:00-13:30.
Kosten: Er gaat niets boven een gratis kopje koffie!