Organisatie, Financiën

Luris geeft advies over subsidieaanvragen

16 augustus 2018

Bent je onderzoeker bij de Faculteit Governance and Global Affairs? En heeft je vragen over het aanvragen van Nederlandse of internationale onderzoeksgelden? Dan kun je terecht bij Nick Ollivere van Luris.

Nick Ollivere is een senior subsidieadviseur bij Luris, het knowledge exchange office van de Universiteit. Hij geeft advies en informatie over onderzoekfinanciering, van begeleiding bij nieuwe ideeën, subsidiemogelijkheden, en feedback op concept voorstellen, tot hulp bij het indienen en verdedigen van  en interviewvoorbereiding. Hij kan adviseren over Nederlandse, Europese en internationale onderzoek financiering, zoals de ERC, NWO en NWA, en Marie Curie actions.

Nick is de contactpersoon voor FGGA en is iedere vrijdag te vinden in het Wijnhavengebouw, kamer 4.74, tussen 10 en 16 uur. Je kunt altijd langskomen of van te voren per email een afspraak inplannen.